Disponibili 24 de ore din 24 pentru dumneavoastr─â la ­čô│ 0264.597.710
BTePOS


Cum pot s─â solicit o oferta POS sau E-Comerce de la BT ?
Po╚Ťi s─â solici╚Ťi o ofert─â POS sau E-Commerce pe oricare dintre paginile site-ului prin click pe butonul "Ofert;" sau jos ├«n pagina prin click pe sec╚Ťiunea albastr─â pe butonul "Cere ofert─â".

Selectează un produs și unul din serviciile disponibile pentru acest produs, completează formularul și un profesionist al echipei BTePOS te va contacta.

Poti s─â solici╚Ťi o ofert─â┬á de la Banca Transvilania ╚Öi ├«n fiecare unitate BT sau apel├ónd la call center-ul BT ­čô│ 0264.594.337.
Te-au ajutat aceste informatii?
DA   NU
 
Îmi trebuie internet sau linie de telefon pentru instalarea unui terminal POS ?
Pentru instalarea unui terminal POS de la BT nu ai nevoie de linie de telefon sau cablu de internet în magazin, terminalul POS vine cu un sim special pentru POS, de la unul dintre operatorii cu care colaboram (Orange, Vodafone, Telekom).
Te-au ajutat aceste informatii?
DA   NU
 
De unde achizi╚Ťionez rolele POS ?
Banca Transilvania i╚Ťi asigur─â rolele de POS necesare pentru tip─ârirea detaliilor tranzac╚Ťiei. Nu trebuie decat sa contactezi BT prin e-mail, telefon sau mesageria instant─â de pe acest site.
Te-au ajutat aceste informatii?
DA   NU
 
Ce se ├«nt├ómpl─â dac─â terminalul POS are probleme de func╚Ťionare ?
├Än cazul unor erori la tranzac╚Ťii sau alte probleme tehnice contacteaz─â echipa BTePOS prin telefon la numarul 0264.594.337, prin email la manageriregionali@btrl.ro┬ásau prin chat-ul disponibil in website.

Echipa BT va ├«ncerca s─â rezolve problema c├ót mai repede posibil, chiar ├«n aceea╚Öi zi, ├«n func╚Ťie de natura problemei.
Te-au ajutat aceste informatii?
DA   NU
 
Cum pot s─â returnez suma integral─â sau par╚Ťial─â clientului ├«n cazul unei tranzac╚Ťii pe POS ?
Po╚Ťi s─â soliciti BT returnarea integral─â sau par╚Ťiala a sumei unei tranzactii efectuate pe POS trimi╚Ť├ónd informa╚Ťiile tranzac╚Ťiei pe e-mail la commercial.POS@btrl.ro.
Te-au ajutat aceste informatii?
DA   NU
 
Cum procedez pentru a putea accepta pl─â╚Ťi ├«n rate ╚Öi puncte pe POS ╚Öi ├«n rate pe website, cu cardurile Star?
Pentru a putea accepta pl─â╚Ťi ├«n rate f─âr─â dob├ónd─â ╚Öi cu puncte de loialitate pe POS sau ├«n rate pe website, solicit─â o ofert─â pe site. Complet├ónd formularul vei fi contactat de un specialist al echipei BTePOS. Ne po╚Ťi scrie ╚Öi pe mesageria instant─â, vei avea tot suportul ╚Öi implicarea noastr─â.
Te-au ajutat aceste informatii?
DA   NU
 
Pot accepta tranzac╚Ťii cu carduri American Express
Prin semnarea unui contract cu BT po╚Ťi sa accep╚Ťi tranzactii cu carduri American Express pe POS.
Te-au ajutat aceste informatii?
DA   NU
 
În cât timp instaleaza echipa BT un POS ?
De la semnarea contractului echipa POS a BT va instala terminalul POS în maxim 10-14 zile lucrătoare și va instrui personalul ori de câte ori este nevoie.
Te-au ajutat aceste informatii?
DA   NU
 
Cum pot s─â blochez prin tranzactie cu cardul o sum─â ca ╚Öi garan╚Ťie pentru decontare ulterioar─â ?
Dac─â afacerea ta e un Hotel, Agen╚Ťie de Turism, Rent a car, po╚Ťi prin tranzactiile de tip preautorizare s─â blochezi o sum─â ca ╚Öi garantie ╚Öi ulterior s─â o trimi╚Ťi ├«n decontare.
Te-au ajutat aceste informatii?
DA   NU
 
Se poate implementa plata cu cardul pe website-ul meu ?
Dacă website-ul tău este un magazin online, prin BT și partenerii săi se poate implementa plata cu cardul pentru website-urile create pe majoritatea plaformelor sau pentru website-urile scrie de la 0 intr-un limbaj de programare, Tailor-made.

Dac─â website-ul t─âu este un magazin de prezentare, po╚Ťi s─â accep╚Ťi plati cu cardul online prin serviciul "link de plat─â". Acest serviciu este folositor atunci c├ónd pretul nu este unul fix de la ├«nceput ci este determinat de diferi╚Ťi factori. Se foloseste de obicei ├«n servicii ╚Öi mai ales pentru plata rapid─â ╚Öi u╚Öoara a avansurilor/ rezerv─ârilor.
Te-au ajutat aceste informatii?
DA   NU
 
Se pot efectua tranzac╚Ťii cu carduri tichete de masa pe POS?
Prin terminalele POS de la BT se pot efectua tranzac╚Ťii cu carduri tichete de masa emise de toti operatorii.Pentru a accepta tranzac╚Ťii cu cardurile tichete de masa emise de BT trebuie sa semnezi un contract cu BT.La fel pentru a accepta tranzac╚Ťii si de la ceilalti operatori, trebuie sa semnezi un contract cu ei.BT nu trebuie sa opereze setari suplimentare in sistem pentru acceptarea de tranzac╚Ťii cu carduri de tichete de la al╚Ťi operatori, acestea depind de operator.
Te-au ajutat aceste informatii?
DA   NU
 
MesajePentru a vedea mesajele trebuie sa va
Autentificati