Disponibili 24 de ore din 24 pentru dumneavoastr─â la ­čô│ 0264.597.710
BTePOS
Terminale POS cu interfa╚Ť─â prietenoas─â pentru angaja╚Ťii t─âi
De la "legarea" POS-urilor la casa de macat sau ECR (Electronic Cash Register), acceptarea tichetelor de mas─â emise de BT, pl─â╚Ťi cu puncte de loialitate ╚Öi tranzac╚Ťii realizate rapid ╚Öi ├«n siguranta plus echipa dedicata de acceptare renumit─â pentru cel mai ridicat nivel de suport, fac serviciile BT s─â fie recunoscute ca av├ónd cel mai bun raport pre╚Ť / calitate.
Sumar solu╚Ťii pentru industria Supermarket
 POS fix
 conectare cu casa de marcat
┬áacceptare tranzac╚Ťii cu carduri tichete de mas─â
 acordare puncte de loialitate
 suport dedicat prin echipa BT
Solu╚Ťii pentru magazinul t─âu fizic
Integrare cu Casa de Marcat
BT i╚Ťi ofer─â posibilitatea de conectare a POS-ului cu casa de marcat electronic─â (ECR) prin protocoalele de comunica╚Ťie dezvoltate pentru majoritatea tipurilor de ECR din pia╚Ť─â. Automatizarea procesului de plat─â aduce beneficii majore pentru zona opera╚Ťional─â a afacerii tale. POS-ul va primi suma din casa de marcat ╚Öi va trimite inapoi confirmarea pl─â╚Ťii cu cardul.
Terminale POS FixeAlege terminalele POS de la BT cu interfa╚Ť─â simpl─â de utilizat de angaja╚Ťii t─âi, sunt ergonomice ╚Öi sunt usor de amplasat pe orice tip de customer desk. Acceptarea la plat─â a cardurilor ajut─â la cre╚Öterea valorilor cump─âr─âturilor ╚Öi la eficientizarea efortului de manevrare a numerarului. Banii se deconteaz─â rapid ├«n contul t─âu de la BT ╚Öi ├«i po╚Ťi accesa oric├ónd prin mobile banking. Comunica╚Ťia GPRS (date mobile) este asigurat─â de BT pentru securitatea tranzac╚Ťiilor.
Pl─â╚Ťi ├«n rate ╚Öi cu puncte de loialitateOfer─â clien╚Ťilor t─âi op╚Ťiunea de plat─â cu puncte de loialitate ╚Öi ├«n rate f─âr─â dob├ónd─â pentru cre╚Öterea valorii cump─âr─âturilor ╚Öi atragerea de clien╚Ťi noi. Fii partenerul nostru ├«n Programul Star Card ╚Öi ├«mpreun─â putem derula campanii de promovare.
Pl─â╚Ťi cu carduri tichete de mas─â de la BT
Accepta la plat─â tichetele de mas─â electronice emise de Banca Transilvania. Cu un portofoliu extins de clien╚Ťi care i╚Öi primesc salariul ╚Öi tichetele de masa pe noul card dedicat de la BT, este facil s─â oferi ╚Öi acest beneficiu clien╚Ťilor t─âi. Pentru a accepta la plat─â tichetele de masa electronice trebuie doar s─â semnezi un contract cu BT.

Solutii pentru magazinul tau online
Solu╚Ťii e-commerce
Pentru supermarket-urile, magazinele alimentare cu livrare la domiciliu, BT ofera solu╚Ťia de e-commerce ideal─â, cu ├«ncasarea sumelor tranzac╚Ťionate ├«n maxim T+2 (T = data tranzac╚Ťiei).Prin partenerii no╚Ötri putem s─â-╚Ťi oferim solu╚Ťii de creare website la cel mai ├«nalt nivel cu toate func╚Ťionalit─â╚Ťile necesare.
Campanii de promovare pentru afacerea ta
Campanii retail
Cu peste 300 parteneri din domeniul Retail, comunitatea Star Card este puternic─â. ├Änroleaz─â-╚Ťi ╚Öi tu afacerea ├«n programul Star Card, accept─â tranzac╚Ťii ├«n rate f─âr─â dob├ónd─â, ofer─â puncte de loialitate ╚Öi demareaz─â campanii de promovare a afacerii tale ├«mpreuna cu BT.
De╚Ťin─âtorii de carduri Star Card i╚Öi vor putea folosi punctele acumulate la partenerii BT din programul Star Card.
Servicii tehnice ╚Öi mentenan╚Ť─â
Instalarea terminalului POS ╚Öi instruirea angaja╚Ťilor t─âi este realizat─â gratuit, ori de c├óte ori este nevoie, de personalul BT dedicat activit─â╚Ťii de acceptare carduri la plat─â.
E-Commerce pentru livr─âri produse alimentarePo╚Ťi s─â optezi pentru serviciul ecommerce de la BT pentru livrarea produselor alimentare acas─â la clien╚Ťii t─âi. Tot mai mul╚Ťi comercian╚Ťi din acest domeniu ofer─â acest serviciu.
Cea mai mare retea de terminale POSAvem ce mai mare retea de terminale POS instalate la comerciantii cu obiect de activitate supermaketuri, magazine alimentare. Experien╚Ťa BT ├«n acest domeniu este pe m─âsura portofoliului.

MesajePentru a vedea mesajele trebuie sa va
Autentificati