Disponibili 24 de ore din 24 pentru dumneavoastr─â la ­čô│ 0264.597.710
BTePOS
Accepta pl─â╚Ťi cu cardul ╚Öi devino partener ├«n programul StarCard
Reducerile oferite in acest sector sunt deja o necesitate, de ce să nu te folosești in acest sector de sistemul de plată cu puncte de loialitate oferit de BT prin Programul Star Card
Sumar solu╚Ťii pentru industria Fashion
 POS fix
┬áMagazin online cu acceptare tranzac╚Ťii cu cardul si in rate online
 Acordare puncte de loialitate
┬áTranzac╚Ťii cu puncte de loialitate
┬áAcceptare tranzac╚Ťii cu carduri American Express
Solu╚Ťii pentru magazinul t─âu fizic
Terminale POSAccept─â carduri la plat─â prin POS-urile fixe ╚Öi mobile de la BT. Vei atrage mai mul╚Ťi clien╚Ťi care vor cump─âra mai mult. Clien╚Ťii t─âi vor cheltui mai mult dac─â pot s─â plateasca cu cardul. Interfa╚Ťa POS-urilor BT este simpl─â de utilizat de catre angaja╚Ťii t─âi ╚Öi va fi mereu, pentur c─â dezvolt─âm ├«ncontinuu soft-ul terminalului POS.
Accept─â pl─â╚Ťi ├«n RATE fara dobanda ╚Öi cu puncte de loialitateClientii t─âi de╚Ťin─âtori de carduri Star pot s─â pl─âteasc─â ├«n RATE f─âr─â dob├ónd─â iar tu vei ├«ncasa ├«n contul firmei suma integral─â. Acord─â puncte de loialitate clien╚Ťilor t─âi ╚Öi po╚Ťi accepta pl─â╚Ťi cu puncte de loialitate acumulate de ace╚Ötia de la partenerii din Programul Star Card.
Accept─â la plat─â pe terminalul POS cardurile American ExpressTranzac╚Ťiile cu cardurile American Express vor cre╚Öte v├ónz─ârile pentru c─â ├«n medie un posesor de carduri Amex cheltuie de 2 ori mai mult dec├ót posesorii de alte tipuri de carduri. 70 % din afacerile mici la nivel european care afiseaz─â logo-urile de acceptare tranzac╚Ťii cu carduri Amex, ├«nregistreaza ├«n primele 2 s─âpt─âm├óni tranzac╚Ťii cu acestea.
Solutii pentru magazinul tau online
eCommerce pt. industria Fashion
Solu╚Ťiile ecommerce de la BT integreaz─â toate op╚Ťiunile, pentru orice fel de afacere, fie ea la ├«nceput sau ajuns─â la maturitate. De la beneficii ca ├«ncasarea ├«n T+2 (T =data tranzactiei), tranzactii ├«n rate f─âr─â dob├ónd─â online prin Star Card ╚Öi functionalit─â╚Ťi avansate ├«n privin╚Ťa pl─â╚Ťilor cu recuren╚Ť─â ╚Öi multe altele.
Rate fara dobanda online
Poti sa accepti plati in rate fara dobanda online si sa incasezi in cont integral suma comenzii daca te inrolezi in programul Star Card.Mai mult, poti sa derulezi campanii de promovare impreuna cu BT.Acest serviciu va duce la cresterea valorii cumparaturilor,la loializarea clientilor si implicit va creste afacerea ta
Campanii de promovare pentru afacerea ta
Campanii de promovare a afacerii tale online si a magazinelor fizice
Intra in programul Star Card cu afacerea ta si incepe sa o promovezi impreuna cu BT.Peste 1500 de terminale POS din domeniul comertului cu imbracaminte si incaltaminte sunt inrolate in programul Star Card.Poti sa-ti promovezi afacerea ta online cat si magazinele fizice prin canalele oferite de BT cum ar fi : pagina de facebook ce are peste 580.000 abonati, in aplicatia BTPay, newsletter si altele.
Experienta BT in domeniul comertului de Incalataminte & Imbracaminte
Servicii tehnice ╚Öi mentenan╚Ť─â
Instalarea terminalului POS ╚Öi instruirea angaja╚Ťilor t─âi este realizat─â gratuit, ori de c├óte ori este nevoie, de personalul BT dedicat activit─â╚Ťii de acceptare carduri la plat─â.
Cea mai mare retea de terminale POS in acest domeniuAvem ce mai mare re╚Ťea de terminale POS instalate la comercian╚Ťii cu obiect de activitate comert imbracaminte & incal╚Ťaminte.
Contactless (NFC)Toate terminalele POS ale BT accept─â tranzac╚Ťii contactless prin tehnologia NFC. Astfel po╚Ťi accepta tranzac╚Ťii cu carduri contactless c├ót ╚Öi pl─âti cu telefonul prin aplicatia de wallet BTPay ╚Öi Apple Pay.
MesajePentru a vedea mesajele trebuie sa va
Autentificati