Disponibili 24 de ore din 24 pentru dumneavoastr─â la ­čô│ 0264.597.710
BTePOS
Accept─â tranzac╚Ťii de preautorizare, pl─â╚Ťi ├«n rate f─âr─â dob├ónd─â ╚Öi cu puncte de loialitate
Acceptarea de tranzac╚Ťii cu cardul impreun─â cu acordarea de puncte de loialitate si plata in RATE far─â doband─â vor oferi clie╚Ťilor tau confortul de care au nevoie
Sumar solu╚Ťii pentru unita╚Ťile de cazare si turism
  POS fix, POS mobil
  Website prezentare si rezervare online
┬á┬áTranzac╚Ťii cu puncte de loialitate
  Campanii de promovare
  Suport dedicat prin echipa BT
Solu╚Ťii acceptare carduri prin POS
Terminale POSTerminalele POS de la BT accept─â tranzactiile cu carduri chip, contactless sau cu telefonul prin BT Pay. Op╚Ťiunile de preautorizare ╚Öi manual key entry sunt esentiale ├«n aceste industrii. Interfa╚Ťa terminalelor POS de la BT e simpl─â de utilizat de angaja╚Ťii t─âi iar noi continu─âm s─â lucr─âm la ├«mbun─ât─â╚Ťirea ei.
Loialitate ╚Öi RATE f─âr─â dob├ónd─âPlata in RATE f─âr─â dob├ónd─â ╚Öi acordarea de puncte de loialitate sunt serviciile de care au nevoie clien╚Ťii ├«n alegerea unui pachet turistic sau c├ónd vor face o rezervare la un Hotel. Aceste servicii vor cre╚Öte valoarea comenzilor ╚Öi vor aduce clien╚Ťi noi.Link la plat─â pentru rezerv─âriLink-urile la plat─â pentru rezerv─âri sunt cea mai simpl─â ╚Öi sigur─â solu╚Ťie de plat─â, pentru c─â se realizeaz─â prin sistemul 3D secure. Dac─â opta╚Ťi pentru serviciul E-Commerce de la BT, primiti acces la o consola de unde generati link-uri la plata ╚Öi le trimite╚Ťi direct pe email-ul clientului. ├Än caz de neprezentare veti putea foarte simplu sa returna╚Ťi par╚Ťial sau total suma rezerv─ârii.
Vânzări mai mari cu American Express
├Än acest domeniu de activitate i╚Ťi po╚Ťi dubla v├ónz─ârile dac─â accep╚Ťi la plat─â tranzac╚Ťii cu carduri American Express. Turi╚Ötii posesori de carduri Amex ├«n Romania au cresut cu 200 % ├«n 2018 fa╚Ť─â de anul 2017.
Solu╚Ťii de promovare
Campanii de promovare
Partenerii din Programul Star Card pot s─â deruleze ├«mpreuna cu BT campanii de promovare de tip barter (promovare reciproc─â), pe canalele disponibile. BT poate promova afacerea ta pe pagina de facebook, pe site-ul starbt.ro, prin newsletter si altele. La r├óndul t─âu va trebui s─â promovezi beneficiile oferite. Campaniile vor atrage clien╚Ťi, vor duce la cresterea v├ónz─ârilor ╚Öi a imaginii brandului.
Mentenanta, suport tehnic terminale POS si alte beneficii
Mentenan╚Ťa terminale POS, suport tehnic
Mii de terminale POS instalate la comercian╚Ťii din industria agen╚Ťiilor de turism
 Instalarea terminalelor POS și consumabilele sunt gratuite
 Instruirea personalului este gratuită, ori de câte ori este solicitată
 Echipa BT dedicată pe serviciile de acceptare carduri la plata
 Suport tehnic la un nivel ridicat
 Închidere de zi automată cu decontare în T+2 ( T = data tranzactiei )
┬áExclusiv doar la comercian╚Ťii BT, acceptarea paltilor cu telefonul pe POS prin BTpay
Manual utilizare POSPo╚Ťi desc─ârca manualul de utilizare al terminalului POS in func╚Ťie de modelul terminalului POS instalat prin click pe butonul de mai jos. Manualul cuprinde indica╚Ťii privind opera╚Ťiunile de v├ónzare, anulare tranzac╚Ťie, efectuare ├«nchidere de zi, tranzac╚Ťii in rate ╚Öi cu puncte de loialitate, preautorizare.
Servicii tehnice ╚Öi mentenan╚Ť─â
Instalarea terminalului POS ╚Öi instruirea angaja╚Ťilor t─âi este realizat─â gratuit, ori de c├óte ori este nevoie, de personalul BT dedicat activit─â╚Ťii de acceptare carduri la plat─â.
Încasare rapidă, închidere de zi automatăPentru închiderile de zi efectuate până la ora 22:00, încasarea tranzactilor se realizeaza rapid, în T+1, unde T reprezintă data tranzactiei.
├Änchiderile de zi ( settlement) pot fi setate automat astfel ├«nc├ót zilnic, la ora stabilit─â, tranzac╚Ťiile s─â fie transmise ├«n siguran╚Ť─â ├«n decontare.
Contactless (NFC)Toate terminalele POS ale BT accept─â tranzac╚Ťii contactless prin tehnologia NFC. Astfel po╚Ťi accepta tranzac╚Ťii cu carduri contactless c├ót ╚Öi pl─âti cu telefonul prin aplicatia de wallet BTPay ╚Öi Apple Pay.
MesajePentru a vedea mesajele trebuie sa va
Autentificati