Disponibili 24 de ore din 24 pentru dumneavoastr─â la ­čô│ 0264.597.710
BTePOS
Vrei s─â-╚Ťi impresionezi clien╚Ťii? Alege terminalele POS mobile!
Terminalele POS mobile de la BT accept─â tranzac╚Ťii contactless cu telefonul prin BT Pay, cu ceasul, br─â╚Ťara sau sticker-ul de la BT. Ofer─â clien╚Ťilor t─âi comoditatea de a pl─âti rapid ╚Öi ├«n siguran╚Ť─â
Sumar solu╚Ťii pentru Restaurante, Cafenele
 POS mobil
┬áTranzac╚Ťii cu carduri tichete de masa de la BT
┬áTranzac╚Ťii cu carduri American Express
┬áTranzac╚Ťii cu puncte de loialitate
┬áWebsite si tranzac╚Ťii online
 Suport dedicat de la echipa BT

Solu╚Ťii pentru Restaurante, Cafenele
POS MobilAlege terminalele POS mobile pentru pl─â╚Ťi c├ót mai fexibile ├«ntr-o lume ├«n care mobilitatea este tot mai important─â. Restaurantele, cafenelele echipate cu solu╚Ťii mobile de plat─â vor satisface nevolile clien╚Ťilor, astfel ├«nc├ót ace╚Ötia vor reveni cu pl─âcere
Loialitate ╚Öi RATE f─âr─â dob├ónd─âPlata in RATE f─âr─â dob├ónd─â ╚Öi acordarea de puncte de loialitate sunt serviciile de care au nevoie clien╚Ťii ├«n alegerea unui pachet turistic sau c├ónd vor face o rezervare la un Hotel. Aceste servicii vor cre╚Öte valoarea comenzilor ╚Öi vor aduce clien╚Ťi noi.Accept─â la plat─â tichetele de mas─â electronice BTAccept─â la plat─â tichetele de mas─â electronice emise de Banca Transilvania. Cu un portofoliu extins de clien╚Ťi care ├«╚Öi primesc salariul ╚Öi tichetele de mas─â pe noul card dedicat de la BT, este facil s─â oferi ╚Öi acest beneficiu clien╚Ťilor t─âi. Pentru a accepta la plata tichetele de mas─â electronice trebuie doar s─â semnezi un contract cu BT.
Accept─â Amex la Restaurante
Accepta la plat─â cardurile American Express pentru a cre╚Öte valoarea v├ónz─ârilor, un posesor de card AmEx va cheltui de 2 ori mai mult decat posesorii de alte carduri. Dac─â oferi multiple op╚Ťiuni de plat─â vei cre╚Öte ├«ncrederea ╚Öi imaginea firmei.
Solutii online pentru Restaurante, Cafenele
Site ╚Öi pl─â╚Ťi online prin solu╚Ťiile integrate de la BT
Te ajut─âm s─â-╚Ťi construiesti site-ul la cel mai bun pre╚Ť, s─â accep╚Ťi pl─â╚Ťi cu cardul online prin solu╚Ťiile e-commerce de la BT ╚Öi s─â-╚Ťi promovezi afacerea.
Solu╚Ťii de promovare
Campanii de promovare
Dac─â e╚Öti partener ├«n programul Star Card po╚Ťi sp pornesti campanii de promovare ├«mpreuna cu BT. Promov─âm beneficiile oferite, cum ar fi un procent mai mare de loialitate oferite pe perioada campaniei, pe canalele disponibile ├«n BT ╚Öi la fel veti promova ╚Öi dumneavoastr─â beneficiile oferite. Campaniile sunt menite s─â creasca valorile comenzilor ╚Öi s─â atrag─â noi clien╚Ťi.
Beneficii, suport tehnic
Instalarea gratuită 
 Consumabilele gratuite, distribuite de echipa BT
 Instruirea personalului gratuită ori de câte ori este nevoie
 Suport din partea echipei BT dedicată 
 Solutii e-commerce adaptate pentru orice model de afacere
MesajePentru a vedea mesajele trebuie sa va
Autentificati