Disponibili 24 de ore din 24 pentru dumneavoastră la 📳 0264.597.710
BTePOS
Vrei să-ți impresionezi clienții? Alege terminalele POS mobile!
Terminalele POS mobile de la BT acceptă tranzacții contactless cu telefonul prin BT Pay, cu ceasul, brățara sau sticker-ul de la BT. Oferă clienților tăi comoditatea de a plăti rapid și în siguranță
Sumar soluții pentru Restaurante, Cafenele
 POS mobil
 Tranzacții cu carduri tichete de masa de la BT
 Tranzacții cu carduri American Express
 Tranzacții cu puncte de loialitate
 Website si tranzacții online
 Suport dedicat de la echipa BT

Soluții pentru Restaurante, Cafenele
POS MobilAlege terminalele POS mobile pentru plăți cât mai fexibile într-o lume în care mobilitatea este tot mai importantă. Restaurantele, cafenelele echipate cu soluții mobile de plată vor satisface nevolile clienților, astfel încât aceștia vor reveni cu plăcere
Loialitate și RATE fără dobândăPlata in RATE fără dobândă și acordarea de puncte de loialitate sunt serviciile de care au nevoie clienții în alegerea unui pachet turistic sau când vor face o rezervare la un Hotel. Aceste servicii vor crește valoarea comenzilor și vor aduce clienți noi.Acceptă la plată tichetele de masă electronice BTAcceptă la plată tichetele de masă electronice emise de Banca Transilvania. Cu un portofoliu extins de clienți care își primesc salariul și tichetele de masă pe noul card dedicat de la BT, este facil să oferi și acest beneficiu clienților tăi. Pentru a accepta la plata tichetele de masă electronice trebuie doar să semnezi un contract cu BT.
Acceptă Amex la Restaurante
Accepta la plată cardurile American Express pentru a crește valoarea vânzărilor, un posesor de card AmEx va cheltui de 2 ori mai mult decat posesorii de alte carduri. Dacă oferi multiple opțiuni de plată vei crește încrederea și imaginea firmei.
Solutii online pentru Restaurante, Cafenele
Site și plăți online prin soluțiile integrate de la BT
Te ajutăm să-ți construiesti site-ul la cel mai bun preț, să accepți plăți cu cardul online prin soluțiile e-commerce de la BT și să-ți promovezi afacerea.
Soluții de promovare
Campanii de promovare
Dacă ești partener în programul Star Card poți sp pornesti campanii de promovare împreuna cu BT. Promovăm beneficiile oferite, cum ar fi un procent mai mare de loialitate oferite pe perioada campaniei, pe canalele disponibile în BT și la fel veti promova și dumneavoastră beneficiile oferite. Campaniile sunt menite să creasca valorile comenzilor și să atragă noi clienți.
Beneficii, suport tehnic
Instalarea gratuită 
 Consumabilele gratuite, distribuite de echipa BT
 Instruirea personalului gratuită ori de câte ori este nevoie
 Suport din partea echipei BT dedicată 
 Solutii e-commerce adaptate pentru orice model de afacere
MesajePentru a vedea mesajele trebuie sa va
Autentificati