Disponibili 24 de ore din 24 pentru dumneavoastr─â la ­čô│ 0264.597.710
BTePOS
Terminale POS inteligente cu sistem de operare Android

Terminalele POS Android de la BT întrunesc toate condi╚Ťiile de securitate, sunt de╚Ötepte, ergonomice, au o interfa╚Ť─â intuitiv─â ╚Öi u╚Öor de folosit de angaja╚Ťii t─âi. Afacerea ta are o nevoie de a accepta pl─â╚Ťi cât mai flexibile, într-o lume în care mobilitatea si tehnologia este tot mai important─â.

Terminale POS Mobile Android

Alege un terminal mobil cu sistem de operare Android pentru afacerea ta ├«n mi╚Öcare. Perfecte pentru baruri, restaurante, livr─âri, taxi sau orice activitate care presupune deplasarea acolo unde este clientul t─âu. Comunica╚Ťia GPRS (date mobile) este asigurat─â de BT pentru securitatea tranzac╚Ťiilor.
Terminale POS Fixe
Alege terminalele POS de la BT cu interfa╚Ť─â simpl─â de utilizat de angaja╚Ťii t─âi, sunt ergonomice ╚Öi sunt usor de amplasat pe orice tip de customer desk. Acceptarea la plat─â a cardurilor ajut─â la cre╚Öterea valorilor cump─âr─âturilor ╚Öi la eficientizarea efortului de manevrare a numerarului. Banii se deconteaz─â rapid ├«n contul t─âu de la BT ╚Öi ├«i po╚Ťi accesa oric├ónd prin mobile banking. Comunica╚Ťia GPRS (date mobile) este asigurat─â de BT pentru securitatea tranzac╚Ťiilor.
Sisteme de plat─â neasistate
Proces─âm tranzac╚Ťii pentru sisteme cu terminale de plat─â neasistate integrate cu sistemul nostru de procesare tranzac╚Ťii prin achizi╚Ťionarea de c─âtre comercianti de vendomate de produse, parcometre, terminale pentru transport public, charity box de la partenerii no╚Ötri.
Alte servicii pe terminalele POS
Comanda role POS

In func╚Ťie de contractul de acceptare carduri la plat─â semnat cu Banca Transilvania po╚Ťi plasa o cerere pentru role POS care va ajunge la un reprezentant BT. Vei fi informat pe email când comanda va fi trimisa la furnizor dar trebuie sa ai in vedere ca va ajunge la loca╚Ťia specificata in formular in cateva zile.

Nr. de role trimise va fi stabilit de catre reprezentantul BT in functie de numarul de tranzactii.

Pl─â╚Ťi ├«n rate f─âr─â dob├ónd─â ╚Öi cu puncte de loialitateMagazinul t─âu poate accepta pla╚Ťi ├«n RATE cu cardurile STAR si cardul Direct (BT Direct). De asemena clien╚Ťii t─âi vor pl─âti cu puncte de loialitate acumulate c├ónd devii partenerul nostru ├«n Programul┬áStar.
Acest serviciu va atrage clien╚Ťi noi ╚Öi te va ajuta s─â ├«i fidelizezi.
Accept─â la plat─â tichetele de mas─â electronice BTAccept─â la plat─â tichetele de mas─â electronice emise de Banca Transilvania. Cu un portofoliu extins de clien╚Ťi care ├«╚Öi primesc salariul ╚Öi tichetele de mas─â pe noul card dedicat de la BT, este facil s─â oferi ╚Öi acest beneficiu clien╚Ťilor t─âi. Pentru a accepta la plata tichetele de mas─â electronice trebuie doar s─â semnezi un contract cu BT.
Cere oferta
Po╚Ťi accepta tranzac╚Ťii cu American Express
Suntem cea mai mare banc─â acceptatoare de pla╚Ťi cu cardul din Romania. Binein╚Ťeles, poti accesa prin POS-ul de la BT si pla╚Ťi cu cardul American Express.
Posesorii de carduri American Express cheltuie de 2 ori mai mult decat posesorii de alte carduri.*┬áClien╚Ťii de╚Ťin─âtori de American Express vor fi directionati c─âtre afacerea ta, astfel vei beneficia de marketing gratuit.

Op╚Ťiuni de plat─â la POS BT
BTPay tranzac╚Ťii contactless cu telefonul
Clientii t─âi nu mai sunt nevoi╚Ťi s─â se opreasca din conversa╚Ťia cu prietenii sau s─â ├«nchid─â alte aplicatii pe care le folosesc ├«n acel moment pe telefon. E suficient s─â deblocheze telefonul ╚Öi s─â-l apropie de POS, f─âr─â s─â deschid─â aplica╚Ťia. Pentru siguran╚Ť─â, este nevoie de autentificare suplimentar─â c├ónd se vor face pl─â╚Ťi peste 100 de lei.
Platește simplu cu Google Pay
Pl─â╚Ťile la POS-urile BT se realizeaz─â simplu cu telefonul Android si ceasul cu sistem operare Wear OS prin Google Pay.
Ad─âugarea cardului BT ├«n Google Pay se poate face din wallet-ul BT Pay, nefiind nevoie de alte aplica╚Ťii. Pl─â╚Ťile se fac simplu ╚Öi rapid, ├«n doi p─â╚Öi ÔÇô Unlock & Pay ÔÇô prin deblocarea telefonului ╚Öi apropierea acestuia de POS.
Apple Pay
Clien╚Ťii BT sunt printre primii care se pot bucura de experien╚Ťa Apple Pay, num─âr─âte printre comerican╚Ťii ce ofer─â aceast─â facilitate
┬áClien╚Ťii t─âi pot pl─âti simplu prin tehnologia NFC incorporat─â in Iphone
┬áPot plati in siguran╚Ťa prin Touch ID sau Face ID
┬áPot sa vada tot timpul ultimele pla╚Ťi efectuate prin Apple Pay
 Apple Pay nu stochează pe telefon datele cardurilor
Promovarea afacerii tale în BT Pay
Dac─â e╚Öti partener ├«n programul Star Card, accepti pl─â╚Ťi ├«n rate f─âr─â dob├ónd─â ╚Öi cu puncte de loialitate, te putem promova prin campaniile de promovare de tip barter, ├«n aplicatia BT Pay, la peste 500.000 de useri ce au desc─ârcat aplica╚Ťia.
Manual utilizare POSPo╚Ťi desc─ârca manualul de utilizare al terminalului POS in func╚Ťie de modelul terminalului POS instalat prin click pe butonul de mai jos. Manualul cuprinde indica╚Ťii privind opera╚Ťiunile de v├ónzare, anulare tranzac╚Ťie, efectuare ├«nchidere de zi, tranzac╚Ťii in rate ╚Öi cu puncte de loialitate, preautorizare.
Servicii tehnice ╚Öi mentenan╚Ť─â
Instalarea terminalului POS ╚Öi instruirea angaja╚Ťilor t─âi este realizat─â gratuit, ori de c├óte ori este nevoie, de personalul BT dedicat activit─â╚Ťii de acceptare carduri la plat─â.
Încasare rapidă, închidere de zi automatăPentru închiderile de zi efectuate până la ora 22:00, încasarea tranzactilor se realizeaza rapid, în T+1, unde T reprezintă data tranzactiei.
├Änchiderile de zi ( settlement) pot fi setate automat astfel ├«nc├ót zilnic, la ora stabilit─â, tranzac╚Ťiile s─â fie transmise ├«n siguran╚Ť─â ├«n decontare.
Contactless (NFC)Toate terminalele POS ale BT accept─â tranzac╚Ťii contactless prin tehnologia NFC. Astfel po╚Ťi accepta tranzac╚Ťii cu carduri contactless c├ót ╚Öi pl─âti cu telefonul prin aplicatia de wallet BTPay ╚Öi Apple Pay.
Contacteaz─â echipa POS dedicat─â a BT pentru :
Instruire utilizare terminal POS ori de câte ori este nevoie
 Suport tehnic oferit la telefon și deplasare la comerciant în timp scurt
 Livrare consumabile
 Suport pentru integrare cu ECR ( Casa de marcat )
┬áSuport pentru ├«ntrebari legate de tranzac╚Ťii cu cardul pe POS
┬áReconciliere tranzac╚Ťii ( retur sume, post─âri tranzac╚Ťii ├«n rate, etc. )
MesajePentru a vedea mesajele trebuie sa va
Autentificati