Disponibili 24 de ore din 24 pentru dumneavoastr─â la ­čô│ 0264.597.710
BTePOS
Terminale POS inteligente cu sistem de operare Android

Terminalele POS Android de la BT întrunesc toate condi╚Ťiile de securitate, sunt de╚Ötepte, ergonomice, au o interfa╚Ť─â intuitiv─â ╚Öi u╚Öor de folosit de angaja╚Ťii t─âi. Afacerea ta are o nevoie de a accepta pl─â╚Ťi cât mai flexibile, într-o lume în care mobilitatea si tehnologia este tot mai important─â.

Terminale POS Mobile Android

Alege un terminal mobil cu sistem de operare Android pentru afacerea ta ├«n mi╚Öcare. Perfecte pentru baruri, restaurante, livr─âri, taxi sau orice activitate care presupune deplasarea acolo unde este clientul t─âu. Comunica╚Ťia GPRS (date mobile) este asigurat─â de BT pentru securitatea tranzac╚Ťiilor.
Terminale POS Fixe
Alege terminalele POS de la BT cu interfa╚Ť─â simpl─â de utilizat de angaja╚Ťii t─âi, sunt ergonomice ╚Öi sunt usor de amplasat pe orice tip de customer desk. Acceptarea la plat─â a cardurilor ajut─â la cre╚Öterea valorilor cump─âr─âturilor ╚Öi la eficientizarea efortului de manevrare a numerarului. Banii se deconteaz─â rapid ├«n contul t─âu de la BT ╚Öi ├«i po╚Ťi accesa oric├ónd prin mobile banking. Comunica╚Ťia GPRS (date mobile) este asigurat─â de BT pentru securitatea tranzac╚Ťiilor.
Sisteme de plat─â neasistate
Proces─âm tranzac╚Ťii pentru sisteme cu terminale de plat─â neasistate integrate cu sistemul nostru de procesare tranzac╚Ťii prin achizi╚Ťionarea de c─âtre comercianti de vendomate de produse, parcometre, terminale pentru transport public, charity box de la partenerii no╚Ötri.
Alte servicii pe terminalele POS
Pl─â╚Ťi ├«n rate f─âr─â dob├ónd─â ╚Öi cu puncte de loialitateMagazinul t─âu poate accepta pla╚Ťi ├«n RATE cu cardurile STAR si cardul Direct (BT Direct). De asemena clien╚Ťii t─âi vor pl─âti cu puncte de loialitate acumulate c├ónd devii partenerul nostru ├«n Programul┬áStar.
Acest serviciu va atrage clien╚Ťi noi ╚Öi te va ajuta s─â ├«i fidelizezi.
Accept─â la plat─â tichetele de mas─â electronice BTAccept─â la plat─â tichetele de mas─â electronice emise de Banca Transilvania. Cu un portofoliu extins de clien╚Ťi care ├«╚Öi primesc salariul ╚Öi tichetele de mas─â pe noul card dedicat de la BT, este facil s─â oferi ╚Öi acest beneficiu clien╚Ťilor t─âi. Pentru a accepta la plata tichetele de mas─â electronice trebuie doar s─â semnezi un contract cu BT.
Re├«nc─ârc─âri cartele telefonicePo╚Ťi s─â atragi noi clien╚Ťi ├«n magazinul t─âu ╚Öi s─â c├ó╚Ötigi un comision din serviciul "Top-up pe POS", un serviciu de re├«nc─ârcare a cartelelor de telefonie mobil─â, de la operatorii Orange, Vodafone, Telekom. ├Äncasezi comisionul direct ├«n contul firmei tale.
Cere oferta
Po╚Ťi accepta tranzac╚Ťii cu American Express
Suntem cea mai mare banc─â acceptatoare de pla╚Ťi cu cardul din Romania. Binein╚Ťeles, poti accesa prin POS-ul de la BT si pla╚Ťi cu cardul American Express.
Posesorii de carduri American Express cheltuie de 2 ori mai mult decat posesorii de alte carduri.*┬áClien╚Ťii de╚Ťin─âtori de American Express vor fi directionati c─âtre afacerea ta, astfel vei beneficia de marketing gratuit.

Op╚Ťiuni de plat─â la POS BT
BTPay tranzac╚Ťii contactless cu telefonul
Clientii t─âi nu mai sunt nevoi╚Ťi s─â se opreasca din conversa╚Ťia cu prietenii sau s─â ├«nchid─â alte aplicatii pe care le folosesc ├«n acel moment pe telefon. E suficient s─â deblocheze telefonul ╚Öi s─â-l apropie de POS, f─âr─â s─â deschid─â aplica╚Ťia. Pentru siguran╚Ť─â, este nevoie de autentificare suplimentar─â c├ónd se vor face pl─â╚Ťi peste 100 de lei.
Platește simplu cu Google Pay
Pl─â╚Ťile la POS-urile BT se realizeaz─â simplu cu telefonul Android si ceasul cu sistem operare Wear OS prin Google Pay.
Ad─âugarea cardului BT ├«n Google Pay se poate face din wallet-ul BT Pay, nefiind nevoie de alte aplica╚Ťii. Pl─â╚Ťile se fac simplu ╚Öi rapid, ├«n doi p─â╚Öi ÔÇô Unlock & Pay ÔÇô prin deblocarea telefonului ╚Öi apropierea acestuia de POS.
Apple Pay
Clien╚Ťii BT sunt printre primii care se pot bucura de experien╚Ťa Apple Pay, num─âr─âte printre comerican╚Ťii ce ofer─â aceast─â facilitate
┬áClien╚Ťii t─âi pot pl─âti simplu prin tehnologia NFC incorporat─â in Iphone
┬áPot plati in siguran╚Ťa prin Touch ID sau Face ID
┬áPot sa vada tot timpul ultimele pla╚Ťi efectuate prin Apple Pay
 Apple Pay nu stochează pe telefon datele cardurilor
Promovarea afacerii tale în BT Pay
Dac─â e╚Öti partener ├«n programul Star Card, accepti pl─â╚Ťi ├«n rate f─âr─â dob├ónd─â ╚Öi cu puncte de loialitate, te putem promova prin campaniile de promovare de tip barter, ├«n aplicatia BT Pay, la peste 500.000 de useri ce au desc─ârcat aplica╚Ťia.
Manual utilizare POSPo╚Ťi desc─ârca manualul de utilizare al terminalului POS in func╚Ťie de modelul terminalului POS instalat prin click pe butonul de mai jos. Manualul cuprinde indica╚Ťii privind opera╚Ťiunile de v├ónzare, anulare tranzac╚Ťie, efectuare ├«nchidere de zi, tranzac╚Ťii in rate ╚Öi cu puncte de loialitate, preautorizare.
Servicii tehnice ╚Öi mentenan╚Ť─â
Instalarea terminalului POS ╚Öi instruirea angaja╚Ťilor t─âi este realizat─â gratuit, ori de c├óte ori este nevoie, de personalul BT dedicat activit─â╚Ťii de acceptare carduri la plat─â.
Încasare rapidă, închidere de zi automatăPentru închiderile de zi efectuate până la ora 22:00, încasarea tranzactilor se realizeaza rapid, în T+1, unde T reprezintă data tranzactiei.
├Änchiderile de zi ( settlement) pot fi setate automat astfel ├«nc├ót zilnic, la ora stabilit─â, tranzac╚Ťiile s─â fie transmise ├«n siguran╚Ť─â ├«n decontare.
Contactless (NFC)Toate terminalele POS ale BT accept─â tranzac╚Ťii contactless prin tehnologia NFC. Astfel po╚Ťi accepta tranzac╚Ťii cu carduri contactless c├ót ╚Öi pl─âti cu telefonul prin aplicatia de wallet BTPay ╚Öi Apple Pay.
Contacteaz─â echipa POS dedicat─â a BT pentru :
Instruire utilizare terminal POS ori de câte ori este nevoie
 Suport tehnic oferit la telefon și deplasare la comerciant în timp scurt
 Livrare consumabile
 Suport pentru integrare cu ECR ( Casa de marcat )
┬áSuport pentru ├«ntrebari legate de tranzac╚Ťii cu cardul pe POS
┬áReconciliere tranzac╚Ťii ( retur sume, post─âri tranzac╚Ťii ├«n rate, etc. )
MesajePentru a vedea mesajele trebuie sa va
Autentificati