Disponibili 24 de ore din 24 pentru dumneavoastră la 📳 0264.597.710
BTePOS
RATE fără Dobândă? Program de Puncte de Loialitate? StarCard pentru fidelizarea clienților tai!
Ca partener în programul Star Card îți fidelizezi clienții și maximizezi încasările prin beneficiile de plată în RATE fără dobândâ sau acordarea de puncte de loialitate în magazinele fizice și online, alături de peste 19.000 de comercianti parteneri STAR, cu aproximativ 17.000 de magazine fizice si 2300 de magazine online.
Soluții de creștere a vânzarilor în magazinul tău fizic
Acceptă plăți în rate fără dobândă
Ofera clienților posesori de carduri Star si Card Direct posibilitatea de plată în RATE fără dobândă în magazinul tău fizic și vei crește valoarea medie a unei tranzactii. Prin înrolarea în programul Star, Banca Transilvania va direcționa posesorii de carduri Star și Cardul Direct către magazinul tău prin afisarea logo-ului, a unei descrieri și a adresei magazinului tău fizic pe site-ul www.starbt.ro si  www.btdirect.ro/magazine-partenere/
Acceptarea plăților în RATE fără dobândă va aduce clienți noi și îi va fideliza pe cei existenți.
Puncte de loialitate
Partenerii din programul Star Card accesează sistemul de acumulare și utilizare a punctelor STAR într-un mod foarte facil. La fiecare tranzacție integrală Partenerul oferă un bonus de loialitate de x% direct în contul deținătorilor de carduri Star. În același mod, ca și partener vei accepta plăți cu Puncte Star, pe care clienții le-au acumulat pe cardurile Star din achizitii anterioare. Conversia este simpla (1 Punct Star = 1 leu ) iar tu primești banii normal, ca la orice tranzacție cu cardul.
RATE fără dobândă online
Poți accepta plăți în Rate fără Dobândă pe magazinul tău online. Clientul tău va putea selecta numărul de rate dorit, tu vei încasa în următoarea zi suma integrală în contul firmei iar clientul va plăti ratele lunare la bancă. Dacă oferi acest beneficiu, vei crește volumul de tranzacții dar și valoarea medie a unei tranzacții. Experiența ne arată că parteneriatul STAR va atrage noi clienți pentru afacerea ta.
Campanii de promovare
Comercianții parteneri în programul Star Card pot să deruleze campanii de promovare. BT va promova pe canalele de marketing disponibile, cum ar fi portofelul electronic BTPay și altele, în perioada campaniei, iar la randul tău vei promova pe durata campaniei beneficiile oferite. Campaniile vor aduce clienți noi și vor crește valoarea cumpărăturilor.

MesajePentru a vedea mesajele trebuie sa va
Autentificati