Disponibili 24 de ore din 24 pentru dumneavoastră la 📳 0264.597.710
BTePOS
Telefonul te ajută în fiecare zi pentru foarte multe lucruri. De acum poți face și plăți cu el.
Poți să accepți plăți cu telefonul, sticker-ul de plată, ceasul sau brățara.
Clienții tăi, posesori de carduri BT își adauga în aplicația BT Pay cardurile și se bucură de o experiență cu totul nouă: shopping direct cu telefonul.
Apple Pay
Clienții BT sunt printre primii care se pot bucura de experiența Apple Pay, numărăte printre comericanții ce oferă această facilitate
 Clienții tăi pot plăti simplu prin tehnologia NFC incorporată in Iphone
 Pot plati in siguranța prin Touch ID sau Face ID
 Pot sa vada tot timpul ultimele plați efectuate prin Apple Pay
 Apple Pay nu stochează pe telefon datele cardurilor
BTPay tranzacții contactless cu telefonul
Clientii tăi nu mai sunt nevoiți să se opreasca din conversația cu prietenii sau să închidă alte aplicatii pe care le folosesc în acel moment pe telefon. E suficient să deblocheze telefonul și să-l apropie de POS, fără să deschidă aplicația. Pentru siguranță, este nevoie de autentificare suplimentară când se vor face plăți peste 100 de lei.
Promovarea afacerii tale în BT Pay
Dacă ești partener în programul Star Card, accepti plăți în rate fără dobândă și cu puncte de loialitate, te putem promova prin campaniile de promovare de tip barter, în aplicatia BT Pay, la peste 500.000 de useri ce au descărcat aplicația.
Plăți cu brățara
Brățara contactless este un instrument alternativ de plată, care poate înlocui cardul la plata cumpărturilor. Aceasta oferă posibilitatea de a plăti contactless, indiferent de sumă, în țară și în strainatate. Dacă oferi clienților tăi opțiuni diverse de plată, încrederea lor în brand-ul tău va crește și implicit vei atrage clienți noi.
Plăți cu ceasul
Cumpărăturile merg ... ceas cu ceasul BT contactless. Cu ajutorul lui cumpărăturile sunt mai rapide și ... mai la îndemână. Acesta funcționează ca un card bancar și e doar pentru clienții BT.
Acceptă plăti prin POS-urile BT ca să poți să oferi clienților tăi toate opțiunile de plată contactless!
Plăți cu sticker-ul BT Pay
Sticker-ul este încă o modalitate prin care posesorii pot face plăți la comercianți, acesta înlocuiește cardul de debit sau cardurile de credit STAR Forte, STAR Gold și Flying Blue Premium. Oriunde, în țară sau în străinătate!
MesajePentru a vedea mesajele trebuie sa va
Autentificati