Disponibili 24 de ore din 24 pentru dumneavoastr─â la ­čô│ 0264.597.710
BTePOS
Op╚Ťiuni de plat─â diverse = Clien╚Ťi multumi╚Ťi. Accept─â carduri la plat─â prin POS
Acceptarea cardurilor la plata prin POS va cre╚Öte ├«ncrederea clien╚Ťilor ╚Öi rezultatul implicit va fi cre╚Öterea v├ónz─ârilor. Clien╚Ťilor t─âi le este la ├«ndem├ón─â s─â pl─âteasc─â cu cardul de credit ├«n RATE f─âr─â dob├ónd─â sau s─â pl─âteasc─â cu puncte de loialitate
Sumar solu╚Ťii pentru Farmacii
 POS fix, POS mobil
┬áTranca╚Ťii in rate far─â doband─â prin programul StarCard
┬áTranzac╚Ťii cu puncte de loialitate
┬áTranzac╚Ťii cu carduri tichete de mas─â de la BT
 Suport dedicat de la echipa BT
Solu╚Ťii de acceptare carduri la plat─â pentru Farmacii
Terminale POS pentru farmaciiTerminalele POS fixe ╚Öi mobile cu comunica╚Ťie GPRS sunt optime pentru acceptarea la plat─â a cardurilor cu chip, pentru tranzac╚Ťii contactless sau pl─â╚Ťi cu telefonul prin BTPay.
Accept─â pl─â╚Ťi ├«n RATE fara dobanda ╚Öi cu puncte de loialitateClientii t─âi de╚Ťin─âtori de carduri Star pot s─â pl─âteasc─â ├«n RATE f─âr─â dob├ónd─â iar tu vei ├«ncasa ├«n contul firmei suma integral─â. Acord─â puncte de loialitate clien╚Ťilor t─âi ╚Öi po╚Ťi accepta pl─â╚Ťi cu puncte de loialitate acumulate de ace╚Ötia de la partenerii din Programul Star Card.
Accept─â la plat─â pe terminalul POS cardurile American ExpressTranzac╚Ťiile cu cardurile American Express vor cre╚Öte v├ónz─ârile pentru c─â ├«n medie un posesor de carduri Amex cheltuie de 2 ori mai mult dec├ót posesorii de alte tipuri de carduri. 70 % din afacerile mici la nivel european care afiseaz─â logo-urile de acceptare tranzac╚Ťii cu carduri Amex, ├«nregistreaza ├«n primele 2 s─âpt─âm├óni tranzac╚Ťii cu acestea.
Solutii de promovare pentru farmacii
Campanii de promovare și rate
Devin-o partener cu farmacia ta ├«n programul Star Card ╚Öi poti s─â pornesti campanii de promovare ╚Öi de plat─â ├«n rate f─âr─â dob├ónd─â. Promovam reciproc, pe canalele disponibile, beneficiile oferite ├«n campanie, pe perioada campaniei ╚Öi rezultatele se vad ├«n cresterea v├ónz─ârilor ╚Öi fidelizarea clien╚Ťilor.Clien╚Ťilor t─âi le este practic s─â se foloseasc─â de cardul de credit Star pentru a plati ├«n rate f─âr─â dob├ónd─â.
Suport tehnic, beneficii
 Instalarea terminalelor POS și consumabilele sunt gratuite
 Instruirea personalului este gratuită, ori de cate ori este solicitată
 Echipa BT dedicată pe serviciile de acceptare carduri la plată
 Suport tehnic la un nivel ridicat
 Inchidere de zi automată cu decontare in T+1 ( T = data tranzactiei )
 Exclusiv doar la comerciantii BT, acceptarea paltilor cu telefonul pe POS prin BTpay

MesajePentru a vedea mesajele trebuie sa va
Autentificati