Disponibili 24 de ore din 24 pentru dumneavoastră la 📳 0264.597.710
BTePOS
Plăți în rate fără dobânda și cu puncte de loialitate prin Programul Star Card
Soluțiile de plată cu cardul cu opțiunea de plată în RATE fără dobânda și cu puncte de loialitate prin programul StarCard vor ajută pacienții să aibă acces și mai ușor la serviciile medicale.
Sumar soluții pentru serviciile medicale
 POS fix
 Tranzacții in rate fară dobandă și cu puncte de loialitate
 Website cu sistem de gestiune programari
 Tranzacții cu American Express
 Suport prin echipa BT
Soluții de acceptare plăți cu cardul la Clinici și Cabinete Stomatologice
Terminale POSAcceptarea plăților cu cardul prin POS pentru serviciile medicale este importantă pentru pacienții tăi. Aceștia vor dori să poată plăti în rate fără dobândă, cu puncte de loialitate sau să se foloseasca de cardul de credit. Acceptarea cardurilor la plată prin POS va aduce clienți noi și va crește valoarea tranzacțiilor.
Accepta plati cu cardul in RATE fara dobandaOfera clienților tăi posibilitatea de a plăti pana in 12 RATE fără dobândă prin Star Card.Valoarea lucrărilor dentare sau a serviciilor medicale poate fi o povara pentru ei, astfel pacienții vor aprecia aceste servicii.
Acceptarea tranzacțiilor in RATE va aduce mai mulți clienți si ii va fideliza pe cei existenți.
Acceptă la plată pe terminalul POS cardurile American ExpressTranzacțiile cu cardurile American Express vor crește vânzările pentru că în medie un posesor de carduri Amex cheltuie de 2 ori mai mult decât posesorii de alte tipuri de carduri. 70 % din afacerile mici la nivel european care afisează logo-urile de acceptare tranzacții cu carduri Amex, înregistreaza în primele 2 săptămâni tranzacții cu acestea.
Soluții de promovare a serviciilor medicale
Campanii promovare
Hai în Programul Star Card și poti accepta plăți în RATE fără dobândă și cu puncte de loialitate pe terminalele POS de la BT. Totodata putem derula împreună campanii de promovare prin care putem să promovăm beneficiile campaniei pe social media, site-ul starbt.ro, și multe altele. Campaniile vor crește imaginea brandului tău și vor atrage clienți noi.
Soluții pentru site de prezentare
Site de prezentare responsive
BT te ajută sa alegi cele mai bune soluții si la cele mai bune prețuri pentru crearea unui website de prezentare.Avem ințelegeri cu parteneri din zona web design pentru a va oferi cele mai complete soluții la un pret cât mai mic pentru clienții BT sau pentru cei ce isi deschid un cont la BT.
Suport tehnic, alte beneficii
Soport tehnic prin echipa BT dedicată

MesajePentru a vedea mesajele trebuie sa va
Autentificati