Disponibili 24 de ore din 24 pentru dumneavoastr─â la ­čô│ 0264.597.710
BTePOS
Terminale POS fixe și mobile cu posibilitatea de plată în rate fără dobânda prin Star Card
Pl─â╚Ťile cu cardul la magazinele sau depozitele de materiale de construc╚Ťii sunt o metod─â convenabil─â ╚Öi sigur─â de plat─â.├Ämpreun─â cu acceptarea pl─â╚Ťilor ├«n RATE ╚Öi cu puncte de loialitate aduc un plus de valoare serviciilor oferite.
Sumar solu╚Ťii pentru industria materialelor de construc╚Ťii
 POS fix
┬áTranzac╚Ťii in rate fara doband─â si cu puncte de loialitate
┬áMagazin online si tranzac╚Ťii in rate online
 Campanii de promovare
 Suport de la echipa BT

Solutii pentru depozitul sau magazinul t─âu de materiale de construc╚Ťii
Terminale POSTerminalele POS de la BT pentru depozitele ╚Öi magazinele ce comercializeaz─â materiale de construc╚Ťii includ toate solu╚Ťiile de plat─â, de la tranzac╚Ťii contactless ╚Öi cu telefonul p├ón─â la pl─â╚Ťi ├«n rate ╚Öi cu puncte de loialitate.Valoarea mare a co╚Öului de cump─âraturi ├«n aceast─â industrie face foarte convenabila plata cu cardul ├«n randul clien╚Ťilor t─âi, care, pot sa cheltuie mai mult dec├ót dac─â se rezumau la banii cash din portofel.
Accepta plati in RATE fara dobanda si cu puncte de loialitatePentru a-si achizitiona materialele necesare, clientii t─âi vor dori sa pl─âteasca in cel mai convenabil mod, cu un Star Card, in RATE far─â dob├ónd─â sau cu puncte de loialitate.Fii partener in programul star si po╚Ťi ╚Öi tu s─â oferi aceste beneficii!
Acorda puncte de loialitateFidelizeaza-╚Ťi clien╚Ťii prin a le acorda puncte de loialitate la cump─âraturile integrale cu unul din cardurile Star.Po╚Ťi s─â le oferi un procent din valoarea cump─âraturii, care va ajunge pe cardul acestora sub form─â de puncte ( 1 punct = 1 leu ).Ca partener in programul star posesorii de carduri Star vor putea pl─âti cu puncte acumulate de la comercian╚Ťii parteneri.
Solu╚Ťii pentru magazinul t─âu online de materiale de construc╚Ťii
e-Commerce cu solu╚Ťii integrate de la BT
Solicit─â serviciul de e-commerce de la BT ╚Öi clien╚Ťii t─âi vor putea achizi╚Ťiona prin plata cu cardul materialele necesare direct de pe site-ul t─âu. Vei fi mai vizibil, vei atrage noi clien╚Ťi ╚Öi vei putea ╚Ťine o eviden╚Ť─â automatizat─â a comenzilor online administr├ónd astfel mai eficient afacerea.
Rate fără dobândă online
Po╚Ťi s─â accepti pl─â╚Ťi ├«n rate f─âr─â dobanda online ╚Öi s─â ├«ncasezi ├«n contul deschis la BT integral suma comenzii dac─â te inrolezi ├«n programul Star Card. Mai mult, po╚Ťi s─â derulezi campanii de promovare ├«mpreuna cu BT. Acest serviciu va duce la cre╚Öterea valorii cump─âr─âturilor, la loializarea clien╚Ťilor ╚Öi, implicit, va cre╚Öte afacerea ta.
Campanii de promovare pentru partenerii din programul Star
Campanii de promovare
Ca ╚Öi partener in programul Star Card po╚Ťi derula impreuna cu BT campanii de promovare.BT va promova beneficiile campaniei pe canalele disponibile in perioada campaniei, fie pe social media, newsletter, https://www.starbt.ro, altele.Similar, comerciantul va promova beneficiile oferite.Campaniile sunt menite sa creasc─â valoarea cump─âr─âturilor si s─â aduc─â clien╚Ťi noi.
Suport, mentenan╚Ťa
Soport tehnic prin echipa BT dedicat─â

MesajePentru a vedea mesajele trebuie sa va
Autentificati