Disponibili 24 de ore din 24 pentru dumneavoastr─â la ­čô│ 0264.597.710
BTePOS
Accept─â tranzac╚Ťii cu cardul si telefonul prin solu╚Ťiile dinamice oferite de BT
Pentru comer╚Ťul cu bijuterii si accesorii de lux va punem la dispozi╚Ťie terminale POS mobile si fixe echipate cu toate tehnologiile de acceptare carduri la plat─â pentru a-╚Ťi rasfata clien╚Ťii.Fie ca e vorba de acceptare in magazine fizice sau virtuale, BT v─â ofer─â servicii prin campanii de promovare pentru cresterea vanzarilor.
Sumar solu╚Ťii pentru magazinele ce v─ând bijuterii si accesorii
 POS fix, POS mobil
┬áTranza╚Ťii cu carduri American Express
┬áTranzac╚Ťii in rate fara dob─ând─â si cu puncte de loialitate
┬áWebsite, acceptare tranzac╚Ťii onlinc cu cardul si in rate online
 Suport dedicat de la echipa BT
Terminale POS fixe si mobileBT ofera clien╚Ťilor t─âi confortul de a pl─âti pe terminale fixe si mobile cu cardul, telefonul, ceasul sau bratara BT, in deplin─â siguran╚Ťa.Terminalele dispun de un program usor de utilizat de catre angaja╚Ťii t─âi si e intuitiv.
Tranzac╚Ťii in rate far─â doband─â prin Star CardAcorda clien╚Ťilor t─âi posibilitatea de a pl─âti in rate f─âr─â doband─â, vei atrage clien╚Ťi noi si vei cre╚Öte v─ânzarile.Inroleaz─â-╚Ťi afacerea in programul Star pentru a oferi aceste beneficii.
Ofer─â puncte de loialitatePo╚Ťi oferi clien╚Ťilor t─âi puncte de loialitate la plata cu cardurile Star astfel inc─ât acestea sa fie utilizate chiar in magazinul t─âu.Dac─â acorzi puncte de loialitate accep╚Ťi si tranzactii cu puncte de loialitate pe care clientul tau e posibil sa le fi acumulat de la al╚Ťi parteneri in programul Star.
Maximizeaza vânzările cu American Express
Accept─â la plat─â tranzac╚Ťiile cu cardurile American Express pentru cre╚Öterea v├ónz─ârilor. Posesorii de carduri American Express cheltuie ├«n medie de 2 ori mai mult dec├ót posesorii de alte carduri. Posesorii de carduri AmEx au cheltuit ├«n 2018 cu 10 % mai mult ├«n Europa fa╚Ť─â de anul 2017.
Solu╚Ťii pentru magazinul t─âu online
Imi construiesc site-ul prin BT
I╚Ťi po╚Ťi construi site-ul prin solu╚Ťiile oferite de BT, prin partenerii s─âi si sa integrezi cu solu╚Ťii de gestiune si contabilitate sau alte sisteme de optimizare procese interne, la cele mai inalte standarde.Vezi solu╚Ťiile oferite de BT pe BT Store.
Tranzac╚Ťii online cu cardul si in rate far─â doband─â
Pla╚Ťile online cu cardul sunt necesare pentru ca valideaza inten╚Ťiile serioase a clientului pentru comanda si in plus creaz─â un confort at─ât pentru client cat si pentru tine.
Optiunea de plat─â in rate online fara doband─â cu cardurile Star va creste vanz─ârile si va atrage clienti noi.
Solu╚Ťii de promovare
Campanii de promovare in magazinele fizice si online
Comercian╚Ťii parteneri in programul Star Card cu magazine fizice sau online pot demara periodic campanii de promovare a beneficiilor Star si a ofertelor speciale, cu un numar mai mare de rate oferite in cadrul campaniei.Canalele de promovare din partea BT sun diverse, de la promovarea in lista de oferte din portofelul electronic BTPay la newsletter sau post─âri pe re╚Ťelele sociale.
Suport tehnic si beneficii
  Instalare gratuită terminale POS
 
 
 
 
┬á┬áSolu╚Ťii integrate pentru magazinul t─âu online prin partenerii din BT Store
MesajePentru a vedea mesajele trebuie sa va
Autentificati