Disponibili 24 de ore din 24 pentru dumneavoastr─â la ­čô│ 0264.597.710
BTePOS
Accept─â pl─â╚Ťi cu telefonul prin BT Pay, pla╚Ťi online ╚Öi ├«n rate f─âr─â dob├ónd─â
Solu╚Ťiile de plat─â cu cardul, telefonul sau accesoriile de la BT se intersecteaza─â perfect cu pasiona╚Ťii de tehnologie iar posibilitatea de plata in RATE far─â doband─â le permite s─â-╚Öi obtin─â ce doresc
Sumar solu╚Ťii pentru industria electronicelor si electrocasnicelor
 POS fix
┬áTranzac╚Ťii in rate far─â doband─â si cu puncte de loialitate
 Campanii de promovare
 Magazin online 
 Plati cu cardul online si rate online
 Suport prin echipa dedicată a BT
Solutii pentru magazinele fizice de electronice, electrocasnice
Terminale POSAccept─â tranzac╚Ťii cu cardul prin POS-urile de la BT pentru a oferi clien╚Ťilor t─âi pasiona╚Ťi de tehnologie toate op╚Ťiunile de plat─â, de la plata cu cardul la pl─â╚Ťile contactless cu telefonul sau cu br─â╚Ťara, ceasul sau sticker-ul BT. Op╚Ťiunile de plat─â diverse vor cre╚Öte ├«ncrederea clientilor tai ├«n business-ul t─âu.
Accept─â pl─â╚Ťi ├«n RATE f─âr─â dob├ónd─âTehnologia avanseaza tot mai repede ╚Öi clien╚Ťii t─âi doresc s─â ╚Ťin─â pasul, ofer─â-le op╚Ťiunea de plat─â ├«n RATE f─âr─â dob├ónd─â.Vei atrage clienti noi ╚Öi vei cre╚Öte valoarea medie a cumparaturilor. ├Änroleaz─â-╚Ťi afacerea ├«n programul Star Card pentru a oferi aceste beneficii clien╚Ťilor t─âi.
Ofer─â puncte de loialitateAcord─â puncte de loialitate la pl─â╚Ťile integrale cu cardurile Star de la BT ╚Öi posesorii de carduri Star vor putea pl─âti cu puncte (1 punct = 1 leu ) acumulate ╚Öi de la ceilal╚Ťi parteneri STAR. Majoritatea clien╚Ťilor t─âi ├«mp─âtimi╚Ťi de tehnologie sunt familiariza╚Ťi cu sistemele de loialitate, acest serviciu va prinde foarte bine ├«n r├óndul lor.
Maximizeaza vânzările cu American Express
Accept─â la plat─â tranzac╚Ťiile cu cardurile American Express pentru cre╚Öterea v├ónz─ârilor. Posesorii de carduri American Express cheltuie ├«n medie de 2 ori mai mult dec├ót posesorii de alte carduri. Posesorii de carduri AmEx au cheltuit ├«n 2018 cu 10 % mai mult ├«n Europa fa╚Ť─â de anul 2017.
Solu╚Ťii pentru magazinul t─âu online
e-CommerceBT ofer─â solu╚Ťii de e-Commerce diversificate pentru orice afacere online, fie c─â este un Start-Up sau a ajuns la maturitate. Decontarea tranzac╚Ťiilor se face rapid ├«n deplin─â siguran╚Ť─â prin sistemul 3D secure cu parola dinamica primit─â prin sms.
Rate f─âr─â dob├ónd─â onlinePasiona╚Ťii de tehnologie vor aprecia op╚Ťiunea de plat─â ├«n rate f─âr─â dob├ónd─â pentru c─â le va da posibilitatea s─â-╚Öi re├«noiasc─â electronicele sau electrocasnicele mai des. Pentru a oferi aceste beneficii devin-o partener ├«n programul Star Card.
BT ├«╚Ťi construie╚Öte site-ulVrei s─â porne╚Öti o afacere online de v├ónzare electronice ╚Öi electrocasnice? BT are toate solu╚Ťiile integrate, de la construirea site-ului prin partenerii BT la costuri preferen╚Ťiale, dac─â i╚Ťi deschizi cont ├«n BT, ╚Öi pana pana la finan╚Ťarea ╚Öi promovarea afacerii.
Solu╚Ťii de promovare
Campanii de promovare
Comercian╚Ťii parteneri ├«n programul Star Card pot s─â deruleze campanii de promovare. BT va promova pe canalele de marketing disponibile, cum ar fi portofelul electronic BTPay┬á╚Öi altele, ├«n perioada campaniei, iar la randul t─âu vei promova pe durata campaniei beneficiile oferite. Campaniile vor aduce clien╚Ťi noi ╚Öi vor cre╚Öte valoarea cump─âr─âturilor.
Beneficii, supot tehnic, top-ups
Servicii tehnice ╚Öi mentenan╚Ť─â
Instalarea terminalului POS ╚Öi instruirea angaja╚Ťilor t─âi este realizat─â gratuit, ori de c├óte ori este nevoie, de personalul BT dedicat activit─â╚Ťii de acceptare carduri la plat─â.
Solutii eCommerce Flexibile
Solu╚Ťiile ecommerce BT se pot adapta oric─ârui model de afacere. Pl─â╚Ťi recurente, link-uri la plat─â, link-uri la plat─â cu recuren╚Ť─â, plata ├«n rate f─âr─â dob├ónd─â. Toate acestea se pot integra cu majoritatea platformelor e-Commerce utilizate.
Integrare cu Casa de Marcat
BT i╚Ťi ofer─â posibilitatea de conectare a POS-ului cu casa de marcat electronic─â (ECR) prin protocoalele de comunica╚Ťie dezvoltate pentru majoritatea tipurilor de ECR din pia╚Ť─â. Automatizarea procesului de plat─â aduce beneficii majore pentru zona opera╚Ťional─â a afacerii tale. POS-ul va primi suma din casa de marcat ╚Öi va trimite inapoi confirmarea pl─â╚Ťii cu cardul.
MesajePentru a vedea mesajele trebuie sa va
Autentificati