Disponibili 24 de ore din 24 pentru dumneavoastr─â la ­čô│ 0264.597.710
BTePOS
Termenii ╚Öi condi╚Ťiile de utilizare a aplica╚Ťiei POS

Data actualizarii: 18 Martie 2021

1.Aplica╚Ťia POS ┼či acceptarea folosirii aplicatiei

Termenii si condi╚Ťiile pentru Client (denumi╚Ťi in continuare ÔÇ×TermeniiÔÇŁ) constituie un contract, legal ├«ncheiat intre Banca Transilvania S.A., institu╚Ťie de credit ├«nfiin╚Ťat─â in Romania, cu sediul social in Cluj-Napoca, str. Calea Dorobantilor nr. 30-36, jude╚Ťul Cluj, ├«nmatriculat─â la Registrul Comer╚Ťului sub nr. J12/4155/1993, cod unic RO 5022670 (denumita in continuare ÔÇ×BTÔÇŁ sau ÔÇ×bancaÔÇŁ) si dumneavoastr─â (ÔÇ×clientulÔÇŁ sau ÔÇ×utilizatorulÔÇŁ).

Va recomandam sa citi╚Ťi integral prezen╚Ťii Termeni ├«nainte de a decide daca ii accepta╚Ťi si continua╚Ťi procesul de ├«nregistrare. Daca nu sunte╚Ťi de acord cu oricare dintre prevederile termenilor, va rug─âm s─â nu accesa╚Ťi, naviga╚Ťi sau utiliza╚Ťi aplica╚Ťia, si nici software-ul, serviciile, informa╚Ťiile, materialele sau alte asemenea cuprinse in aplica╚Ťie.

Dac─â ├«n orice moment dup─â ├«nregistrarea in aplica╚Ťia POS (denumita in continuare ÔÇ×Aplica╚ŤiaÔÇŁ sau ÔÇ×Aplicatie POSÔÇŁ) decide╚Ťi c─â nu mai sunte╚Ťi de acord cu prezen╚Ťii Termeni, va rugam sa dezinstala╚Ťi aplica╚Ťia.
DAND CLICK PE BUTONUL ÔÇ×SUNT DE ACORDÔÇŁ, SUNTETI DE ACORD CU UTILIZAREA APLICA╚ÜIEI POS IN CONDITIILE MENTIONATE IN TERMENII DE UTILIZARE.

Termenii stabilesc modul in care pute╚Ťi accepta pla╚Ťi cu cardurile ├«nrolate in serviciul 3D secure, sau dispozitive de plat─â, sub sigla Visa, Mastercard si Maestro, in aplica╚Ťia POS, prin tehnologia NFC(Near Field Communication).

Termenii se completeaz─â cu:
 • condi╚Ťiile generale de afaceri ale Bancii Transilvania aplicabile Persoanelor Juridice si Persoanelor fizice (denumite in continuare ÔÇ×CGAÔÇŁ) disponibile pe site-ul bancii - www.bancatransilvania.ro,
 • regulamentele oficiale, pentru acceptarea la plata a cardurilor, ale organiza╚Ťiilor internationale de plata cu carduri, Visa, Mastercard, Maestro
 • cu contractul de acceptare carduri la plata prin Aplica╚Ťia POS (denumit in ontinuare ÔÇ×Contrat Aplica╚Ťie POSÔÇŁ).
Pentru a putea folosi Aplica╚Ťia POS si pentru a putea beneficia de serviciile oferite in cadrul aplica╚Ťiei, este necesar sa fi╚Ťi desemnat utilizator de catre enitatea juridic─â care are semnat un Contract de folosire a Aplica╚Ťiei POS cu BT.

Prin ├«nregistrarea in aplica╚Ťie confirma╚Ťi ca ave╚Ťi 18 ani ├«mplini╚Ťi si ca nu v-a fost interzis dreptul de a utiliza un serviciu de genul celui oferit de Aplica╚Ťia POS.

BT depune toate eforturile ├«mpotriva utiliz─ârii necorespunz─âtoare a acestei aplica╚Ťii si facilita╚Ťilor acesteia. Banca va monitoriza modul de utilizare a aplica╚Ťiei pentru a se asigura ca acesta corespunde prezen╚Ťilor Termeni si ca serviciile nu sunt folosite ├«ntr-un mod abuziv.

2. Cum accesati Aplica╚Ťia POS?

Aplica╚Ťia POS este o aplica╚Ťie informatic─â securizat─â, accesibil─â prin intermediul telefonului mobil cu conexiune la Internet. Aplicatia poate fi utilizat─â pe sistemul de operare Android si este necesar sa fie instalata din magazinul Google Play Store.

Aplica╚Ťia POS ofer─â posibilitatea de integrare prin API(Application Programming Interface) a serviciilor aplica╚Ťiei cu sistemele de gestiune produse si servicii ale entit─â╚Ťilor juridice, pe baza Contractului de utilizare a Aplica╚Ťiei POS, prin documenta╚Ťia API pusa la dispozi╚Ťie.

In cadrul unor astfel de proiecte, BT poate trimite linkuri personalizate cu extensia fi╚Öierului ÔÇť.apkÔÇŁ, solu╚Ťie oferit─â de sistemul de operare Android, in scopul distribuirii si instal─ârii de aplica╚Ťii pentru telefoane mobile.

Utilizatorii pot utiliza func╚Ťionalit─â╚Ťile aplica╚Ťiei, descrisa detaliat in ghidul specific sistemului de operare Android:
https://btepos.ro/ghid-instalare-si-utilizare-aplicatie-POS 

1. Inregistrarea si identificarea utilizatorului

Pentru ├«nregistrarea in aplica╚Ťia POS, este necesar ca utilizatorul sa fie desemnat de c─âtre entitatea juridic─â, prin cererea de utilizare a aplica╚Ťiei POS, anexa la contractul de utilizare a Aplica╚Ťiei POS. Inregistrarea in aplica╚Ťie se realizeaz─â prin introducerea in mod obligatoriu a urmatoarelor informa╚Ťii, trimise de catre BT prin SMS, la numarul de telefon indicat la semnarea contractului de utilizare a Aplica╚Ťiei POS si a anexelor acestuia:
 • id-ul de comerciant
 • id-ul de terminal
 • codul de identificare utilizator

2. Autentificarea utilizatorului pentru accesarea si utilizarea aplica╚Ťiei POS

Dup─â ├«nregistrare, utilizatorul poate utiliza aplica╚Ťia doar daca telefonul este securizat prin parola, amprenta sau o alta metoda de securizare oferita de telefon. La fiecare accesare a aplica╚Ťiei se verifica daca exista o securizare a telefonului.

Utilizatorul ├«n╚Ťelege c─â aplica╚Ťia va fi folosit─â la acceptarea de tranzac╚Ťii cu carduri sau cu dispozitive ce au tehnologia NFC, prin portofele electronice si ca va putea efectua opera╚Ťiuni de stornare a sumelor tranzac╚Ťionate sau ca va putea vizualiza istoricul tranzac╚Ťiilor.

├Äncasarea se va realiza in contul men╚Ťionat in anexa contractului de utilizare a Aplica╚Ťiei POS, legat de comerciantul si terminalul alocat in sistemele BT.

Sunte╚Ťi de acord ╚Öi ├«n╚Ťelege╚Ťi c─â dumneavoastr─â sunte╚Ťi responsabil(─â) pentru p─âstrarea confiden╚Ťialit─â╚Ťii Datelor de conectare asociate utiliz─ârii de c─âtre dumneavoastr─â a Aplica╚Ťiei POS ╚Öi pentru luarea tuturor m─âsurilor rezonabile pentru a p─âstra confiden╚Ťialitatea acestor informa╚Ťii.

Va obliga╚Ťi sa notifica╚Ťi Banca Transilvania imediat, f─âr─â ├«nt├órzieri nejustificate, atunci c├ónd sesiza╚Ťi lipsa, furtul, ├«nsu╚Öirea ilegal─â sau utilizarea neautorizat─â a Datelor dumneavoastr─â de conectare, precum si a telefonului mobil pe care ├«l utiliza╚Ťi pentru accesarea Aplica╚Ťiei POS. De asemenea, sunte╚Ťi de acord s─â notifica╚Ťi Banca Transilvania imediat, f─âr─â ├«nt├órzieri nejustificate, ├«n acela╚Öi mod cu privire la orice alt─â ├«nc─âlcare a securit─â╚Ťii ├«n leg─âtur─â cu Serviciul despre care ave╚Ťi cuno╚Ötin╚Ť─â.

Banca Transilvania poate suspenda utilizarea Datelor de conectare sau a Contului dumneavoastr─â ├«n cazurile ├«n care suspecteaz─â compromiterea securit─â╚Ťii acestora sau existen╚Ťa unei utiliz─âri neautorizate sau frauduloase.Banca Transilvania v─â va informa ├«n prealabil sau, dac─â acest lucru nu este posibil, imediat dup─â suspendarea utiliz─ârii datelor dumneavoastr─â de conectare sau a Contului, specific├ónd motivele suspend─ârii, cu excep╚Ťia cazului ├«n care furnizarea acestor informa╚Ťii ar putea compromite m─âsurile rezonabile de securitate sau ar contraveni legii. Banca Transilvania va reactiva Datele de conectare sau Contul dumneavoastr─â, ├«n cel mai scurt timp posibil dup─â eliminarea motivelor care au determinat suspendarea ini╚Ťial─â.

Sunte╚Ťi de acord c─â utilizatorii desemna╚Ťi de c─âtre companie, sunt autoriza╚Ťi sa acceseze aplica╚Ťia, sa accepte pl─âti cu cardul sau dispozitive prin NFC in acesta in aplica╚Ťie, sa storneze tranzac╚Ťii si sa vizualizeze istoricul de tranzac╚Ťii efectuate.

3. Ce poti face in Aplica╚Ťia POS?

Actualele functionalita╚Ťi disponibile in Aplica╚Ťia POS sunt enumerate in cele ce urmeaz─â si prezentate detaliat in ghidul dedicat pe┬áhttps://btepos.ro/ghid-instalare-si-utilizare-aplicatie-POS.

Totodat─â pe aceste pagini web se reg─âsesc detalii cu privire la fiecare func╚Ťionalitate din Aplica╚Ťia POS pe care utilizatorul are obliga╚Ťia sa le consulte si sa le ia la cuno╚Ötin╚Ťa.

Actualele func╚Ťionalit─â╚Ťi se pot completa cu altele noi, comunicate in ghidurile men╚Ťionate.

Prin utilizarea aplia╚Ťiei POS, utilizatorul va putea efectua opera╚Ťiuni financiare, precum, dar fara a se limita la:
 • acceptarea de pla╚Ťi contactless cu cardurile emise sub sigla Visa, Mastercard, Maestro sau cu dispozitive av─ând sistemul de operare Android si tehnologie NFC incorporat─â, prin portofelele eletronice instalate pe acestea
 • stornarea tranzac╚Ťiilor
 • vizualizarea istoricului de tranzactii, cu filtru de c─âutare tranzac╚Ťii
4. Declara╚Ťii ╚Öi garan╚Ťii

La momentul ├«nregistr─ârii ├«n vederea utiliz─ârii Aplica╚Ťiei POS, declara╚Ťi ┼či garanta╚Ťi urm─âtoarele:
 • c─â ave╚Ťi dreptul ca urmare a autoriz─ârii de c─âtre persoana juridic─â ce a contractat serviciul de acceptare carduri la plata prin Aplica╚Ťia POS ╚Öi capacitatea deplin─â de exerci╚Ťiu ├«n vederea acces─ârii ╚Öi utiliz─ârii aplica╚Ťiei;
 • c─â num─ârul de telefon declarat este alocat de un operator de telefonie mobila din Romania;
 • ca nu comunica╚Ťi parola de deblocare a telefonului unei ter╚Ťe persoane. Sunte╚Ťi exclusiv responsabil pentru men╚Ťinerea confiden╚Ťialita╚Ťii si p─âstrarea in siguran╚Ťa a datelor introduse in aplica╚Ťia POS si a parolei de deblocare a telefonului. Mai mult, sunte╚Ťi responsabil pentru activit─â╚Ťile de orice natura ce au loc in contul dumneavoastr─â;
 • va obliga╚Ťi sa ne anun╚Ťa╚Ťi imediat de orice utilizare neautorizat─â a contului dumneavoastr─â sau de orice ├«nc─âlcare a securita╚Ťii contului de care deveni╚Ťi con╚Ötient sau pe care in mod rezonabil ar trebui sa o suspecta╚Ťi. Cu toate acestea, indiferent de aceasta notificare, nu vom r─âspunde pentru pierderile pe care a╚Ťi putea sa le suporta╚Ťi ca urmare a utiliz─ârii neautorizate a contului dumneavoastr─â. (indiferent daca o astfel de utilizare se produce cu sau fara cuno╚Ötin╚Ťa dumneavoastr─â);
 • va asuma╚Ťi ├«ntreaga r─âspundere pentru distribuirea pe orice canale de distribu╚Ťie a unor link-uri si/sau mesaje de promovare a campaniilor care pot fi desfa╚Öurate prin intermediul aplica╚Ťiei POS si garanta╚Ťi b─âncii ca nu veti uza de aceste distribuiri in mod abuziv;
 • sa nu comunica╚Ťi unor terte persoane codul OTP primit pe numarul dumneavoastr─â de telefon
 • va obliga╚Ťi sa ne anunta╚Ťi in cazul lipsei, pierderii sau furtul telefonului mobil pe care este instalat─â aplica╚Ťia POS;
 • ca nu ve╚Ťi utiliza in mod abuziv func╚Ťionalitatea Aplica╚Ťiei POS;
 • sa dezinstala╚Ťi aplica╚Ťia in cazul in care telefonul pe care a╚Ťi instalat-o ini╚Ťial nu va mai apar╚Ťine sau nu il mai utiliza╚Ťi;
 • ca nu veti falsifica sau oferi informa╚Ťii eronate despre identitatea sau inten╚Ťiile dumneavoastr─â in legatura cu orice ar avea legatur─â cu aplica╚Ťia;
 • ca nu ve╚Ťi transmite, distribui sau oferi orice informa╚Ťii sau materiale care sunt in tot, sau in parte ilegale, false, frauduloase sau inadecvate, ofensatoare sau care incalc─â ordinea public─â si bunele moravuri;
 • ca ve╚Ťi asigura si men╚Ťine securitatea fizica si logic─â a telefonului, conform recomand─ârilor produc─âtorului si a bunelor practici;
 • sa actualiza╚Ťi sistemul de operare conform recomand─ârilor produc─âtorului si sa utiliza╚Ťi doar versiunile oficiale ale sistemului de operare furnizat de produc─âtor
 • sa nu inhiba╚Ťi protec╚Ťiile de securitate a sistemelor de operare recomandate de produc─âtorul de telefoane;
 • ca ve╚Ťi instala Aplica╚Ťia POS doar din magazinul Google Play Store
 • sa nu instala╚Ťi aplica╚Ťii din surse neoficiale, acestea ar putea compromite securitatea aplica╚Ťiei
 • sa se asigure ca orice date introduse in aplica╚Ťie sunt corecte si complete.
 • ca nu ve╚Ťi ├«nc─âlca orice drept prev─âzut prin lege, drepturi de proprietate, drepturi intangibile, dreptul privind confiden╚Ťialitatea sau datele cu caracter personal ale altora.
 • ca nu ve╚Ťi utiliza con╚Ťinutul aplica╚Ťiei pentru a revinde, distribui sau folosi serviciile oferite.
 • confirma╚Ťi c─â a╚Ťi citit prezen╚Ťii Termeni, c─â sunte╚Ťi de acord cu ace╚Ötia, in vederea utilizarii aplica╚Ťiei.
 • prin utilizarea aplica╚Ťiei nu ve╚Ťi ├«nc─âlca nicio lege sau regulament al ╚Ť─ârii ├«n care domicilia╚Ťi, dumneavoastr─â fiind singurul responsabil pentru respectarea tuturor legilor ╚Öi regulamentelor locale aplicabile.

5.├Äncetarea sau modificarea Aplica╚Ťiei POS

Incetarea utiliz─ârii Aplica╚Ťiei POS de catre utilizator poate interveni in urmatoarele situa╚Ťii:

a) la initiativa utilizatorului, prin dezinstalarea aplica╚Ťiei de pe dispozitivul dumneavoastr─â.
b) la solicitarea entita╚Ťii juridice ce a semnat contractual de utilizare a Aplica╚Ťiei POS.
c) din initiativa bancii, daca se constat─â ca utilizatorul nu respect─â regulile unei conduite adecvate care poate aduce prejudicii de orice natur─â b─âncii, precum si prezen╚Ťii Termeni;
d) cand inceteaz─â rela╚Ťia de afaceri intre client si Banca.

De asemenea, putem suspenda sau modifica Aplica╚Ťia POS imediat, din orice motiv, inclusiv c├ónd necesit─â lucr─âri de repara╚Ťii sau ├«ntre╚Ťinere. Putem s─â ad─âug─âm periodic func╚Ťii noi ╚Öi nu avem obliga╚Ťia s─â oferim nicio func╚Ťie anumit─â prin Aplica╚Ťia POS. Putem s─â retragem Aplica╚Ťia POS, ├«ns─â ├«n acest caz va vom anun╚Ťa cu cel pu╚Ťin 30 de zile ├«nainte.

Putem s─â modific─âm oric├ónd ace╚Öti Termeni, public├ónd Termenii modifica╚Ťi in aplica╚Ťia Aplica╚Ťia POS. In acest caz utilizatorii vor fi notifica╚Ťi prin intermediul aplica╚Ťiei ╚Öi/sau prin alta metod─â de comunicare utiliz├ónd datele de contact care se reg─âsesc in eviden╚Ťele b─âncii. De la momentul notific─ârii sau, dup─â caz, de la data indicat─â in notificare ca fiind cea de la care se modifica ace╚Öti Termeni, tuturor utilizatorilor le va fi aplicabil─â versiunea actualizat─â.

Daca nu ve╚Ťi fi de acord cu Termenii revizui╚Ťi, pute╚Ťi dezinstala oric─ând aplica╚Ťia POS, cu efect imediat.

In cazul in care, vor fi implementate Servicii suplimentare puse la dispozi╚Ťie in aplica╚Ťie, aceste servicii vor fi supuse acelora╚Öi reguli si condi╚Ťii cuprinse in prezentele clauze, in cazul in care acestea nu vor beneficia de condi╚Ťii distincte de prezentele.

6. Proprietatea intelectuala

Utilizatorul declar─â in mod expres ca a luat la cuno╚Ötin╚Ť─â de faptul ca toata crea╚Ťia grafic─â, con╚Ťinutul aplica╚Ťiei si materialele audio-video accesate sunt proprietatea B─âncii. Fac excep╚Ťie informa╚Ťiile, elementele grafice apar╚Ťin─ând altor entita╚Ťi, care sunt proprietatea partenerilor.

Utilizatorul accept─â ca orice software folosit in leg─âtur─â cu serviciile oferite in aplica╚Ťie con╚Ťine informa╚Ťii confiden╚Ťiale si aflate sub drept de proprietate, fiind protejate de legile privind dreptul de proprietate intelectual─â, industrial─â si alte legi aplicabile.

Utilizatorul se obliga sa nu reproduc─â, s─â nu copieze, s─â nu v├ónd─â sau s─â exploateze serviciile, informa╚Ťiile ╚Öi/sau materialele audio-video la care are acces ca urmare a utiliz─ârii acestei aplica╚Ťii, in parte sau complet.
Utilizatorului ii este interzisa modificarea, copierea, ├«nchirierea, cedarea, ├«mprumutul, v├ónzarea, distribu╚Ťia sau crearea unor materiale derivate bazate pe serviciile sau programele folosite in cadrul aplica╚Ťiei.

7. Pentru ce nu suntem responsabili

V─â da╚Ťi acceptul c─â aplica╚Ťia nu va fi livrat─â f─âr─â erori sau ├«n mod continuu, c─â unele imperfec╚Ťiuni nu vor fi corectate la momentul apari╚Ťiei lor.

Utilizatorul aplica╚Ťiei este responsabil pentru utilizarea aplica╚Ťiei. Banca Transilvania nu poate fi ╚Ťinut─â responsabil─â pentru efectele generate de utilizarea aplica╚Ťiei de c─âtre utilizator sau ter╚Ťi, de costurile generate de utilizarea aplica╚Ťiei sau de accesul ter╚Ťilor la anumite informa╚Ťii personale ╚Öi/sau confiden╚Ťiale sau a datelor cu caracter personal prin intermediul aplica╚Ťiei. Pentru limitarea unor poten╚Ťiale prejudicii aduse de utilizarea aplica╚Ťiei de c─âtre ter╚Ťi, Banca Transilvania va recomanda s─â nu ├«nstr─âina╚Ťi/├«mprumuta╚Ťi telefonul, sa nu divulga╚Ťi metoda de deblocare a dispozitivului altor persoane.

Banca Transilvania nu poate controla sistemul de operare al telefonului folosit de c─âtre dumneavoastr─â. Astfel Banca Transilvania nu este responsabil─â de niciun fel de prejudicii cauzate telefonului mobil, incluz├ónd dar f─âr─â a se limita la orice bre╚Ö─â de securitate cauzate de viru╚Öi, erori, ├«n╚Öel─âciuni, falsificare, omitere, ├«ntrerupere, defec╚Ťiune, ├«nt├órziere ├«n opera╚Ťiuni sau transmisiuni, linii computerizate sau c─âdere a re╚Ťelei sau orice alt─â defec╚Ťiune tehnic─â produs─â.

Astfel, nu vom fi responsabili pentru nicio pierdere sau daun─â pe care noi sau dumneavoastr─â nu am putut s─â o prevedem ├«n limite rezonabile la data la care a╚Ťi ├«nceput s─â folosi╚Ťi Aplica╚Ťia POS sau care nu se afl─â sub controlul nostru.

De asemenea, nu vom fi responsabili pentru:
a. nicio pierdere sau daun─â (moral─â sau patrimonial─â) datorat─â nerespect─ârii prezen╚Ťilor Termeni;
b. acurate╚Ťea datelor din aplica╚Ťiile, disponibilitatea sau fiabilitatea oric─âror informa╚Ťii, con╚Ťinut, puse la dispozi╚Ťie de c─âtre orice aplica╚Ťie ter╚Ťa. Ca atare, nu suntem r─âspunz─âtori pentru niciun fel de daune sau pierderi cauzate sau presupuse a fi cauzate de, sau ├«n leg─âtur─â cu utilizarea sau dependen╚Ťa de astfel de aplica╚Ťii ter╚Ťe.
c. problemele de s─ân─âtate care ar putea rezulta din utilizarea acestor dispozitive si aplica╚Ťii, din activitatea fizica desf─â╚Öurat─â de utilizator.
d. orice pierdere sau corupere a con╚Ťinutului dumneavoastr─â sau a altor date ale dumneavoastr─â, dac─â pierderea sau coruperea respectiv─â nu este cauzat─â de noi sau nu se afl─â sub controlul nostru ├«n limitele rezonabilului. De asemenea, v─â punem ├«n vedere c─â Banca Transilvania nu r─âspunde fa╚Ť─â de dumneavoastr─â ╚Öi/sau fa╚Ť─â de ter╚Ťe p─âr╚Ťi pentru niciun fel de daune directe sau indirecte inclusiv, dar f─âr─â a se limita la pierderi de profit, c├ó╚Ötiguri nerealizate ╚Öi/sau nefructificarea unor oportunit─â╚Ťi de afaceri sau orice alte pierderi similare suferite de dumneavoastr─â ca urmare a lipsei de folosin╚Ť─â a aplica╚Ťiei ╚Öi a serviciilor sau de calitatea necorespunz─âtoare a serviciilor.

8. Legea aplicabil─â

Termenii si condi╚Ťiile de utilizare a aplica╚Ťiei POS, a╚Öa cum sunt prezenta╚Ťi ├«n prezentul document, sunt ╚Öi vor fi guverna╚Ťi ╚Öi interpreta╚Ťi ├«n conformitate cu legea rom├ón─â.

├Än cazul apari╚Ťiei unui conflict/ne├«n╚Ťelegeri legat─â de utilizarea aplica╚Ťiei, vom ├«ncerca solu╚Ťionarea conflictului respectiv pe cale amiabil─â, negocierile ├«n acest sens fiind guvernate de bun─â credin╚Ť─â.

Toate disputele vor fi solu╚Ťionate ├«n instan╚Ťele competente din municipiul Cluj-Napoca, cu excep╚Ťia cazurilor ├«n care legisla╚Ťia ├«n vigoare specific─â o alt─â jurisdic╚Ťie exclusiva pentru dumneavoastr─â.

9. Asistenţă

Dac─â ave╚Ťi orice problem─â legata de func╚Ťionarea Aplica╚Ťiei POS, ne pute╚Ťi contacta la adresa de email contact@bancatransilvania.ro sau la numerele de telefon:

┬á*8028 Apelabil din orice re╚Ťea na╚Ťional─â, fix─â sau mobila, suport 24/7
┬á 0264.308.028 Apelabil din orice re╚Ťea, inclusiv interna╚Ťional, suport 24/7

10.For╚Ťa Majora ╚Öi cazul fortuit

Banca Transilvania nu este r─âspunz─âtoare fa╚Ť─â de utilizator pentru ne├«ndeplinirea oric─ârei obliga╚Ťii ├«n caz de for╚Ť─â major─â/caz fortuit ╚Öi ├«n general ├«n cazul unui eveniment care este dincolo de controlul s─âu, c├ót ╚Öi pentru operarea ╚Öi conexiunea altor re╚Ťele na╚Ťionale sau str─âine ╚Öi pentru activit─â╚Ťile ╚Öi ac╚Ťiunile lor ├«n general.

Caz de for╚Ť─â major─â/de caz fortuit poate fi, de exemplu dar nu limitativ: stare de r─âzboi (fie declarat sau nu), conflict armat, revolu╚Ťie, insurec╚Ťie, ac╚Ťiuni sau amenin╚Ť─âri militare sau teroriste, sabotaj, tulbur─âri civile, greve sau alte ac╚Ťiuni ├«n c├ómpul muncii, legi, regulamente, decizii sau directive, catastrofe naturale, cutremur, incendiu, explozie, tulbur─âri solare sau meteorologice, urgen╚Ťe publice sau orice alt─â ├«nt├ómplare, care este dincolo de controlul b─âncii.


BTePOS
MesajePentru a vedea mesajele trebuie sa va
Autentificati